• Slide1
  • Slide2

CFO-DK

CFO-DK blev etableret i starten af 2014 med primært drift- og service aftaler for regnskabsfunktionen for hoteller og sekundært som vikar- og konsulentvirksomhed for alle virksomhedstyper.

CFO-DK er ”shared service” regnskabsfunktion og sikre daglig ajourføring af registreringsopgaven og en punktlig månedsrapportering inkl. controlling da ydelsen er baseret på CFO-DK’s senior og ledelseserfaring

CFO-DK er ansvarlig rapporteringen/budgettering/ forecasting tilrettes virksomhedens behov for nøgletal/KPI.

CFO-DK servicerer kunderne på hosted IT platform med økonomisystemet Nav baseret på elektroniks dokumenthåndtering af leverandørfakturaer, men servicerer også virksomhederne på egen platform.

CFO-DK er online hver dag og henvendelse besvares samme dag.

CFO-DK er lønpartner hos Bluegarden, men servicerer også kunder med Lessorløn integreret i Nav-løsningen

CFO-DK samarbejder og leverer materiale til virksomhedens revisor, herunder adgang til økonomisystemet. 

CFO-DK drift og serviceaftaler er baseret på fastprisaftaler på månedsbasis

CFO-DK yder ikke juridisk-, skatte og IT rådgivning, men har en stor erfaring med implementering og udvikling af økonomisystemer.

HVEM ER JEG?

klaus

Klaus Revsbech
kr@cfo-dk.
3063 4181

Med en bagrund som revisor har Klaus igennem en årrække bestridt ledende stillinger som koncernregnskabs- og økonomichef i en række internationale virksomheder, heraf de seneste 15 år primært i hotelbranchen.

Klaus Revsbech tid som revisor var hovedsageligt hos Deloitte (Schøbel&Marholt)

Derefter fulgte nogle spændende år i store, internationale koncerner, som Time/System, og Mattel Toys, og herefter med opstart af den første paneuropæiske internet virksomhed Toycity.com og senest pakke/postkassevirksomheden ME|FA, hvor ansvarsområderne omfattede implementering af ERP-systemer og udvikling af regnskabsfunktionen, herunder budgettering, forecasting, rapportering og konsolidering, men også ansvar for logistikfunktion og salgsadministration, herunder demand forecasting. Klaus har ligeledes haft ansvaret for etableringen af data warehouse til product management for 8 markeder samt etablering af BI-system og outsourcing af IT.

I 2001 kom Klaus til hotelbranchen og startede her med ansvaret for opbygningen og ledelsen af økonomifunktionen for Nordic Choice Hotels’ etablering som hotelkæde i Danmark med over 20 hoteller og 5 ejendomsselskaber.

Dernæst gik turen til Hotel Guldsmeden med et tilsvarende ansvar for koncernens ca. 20 juridiske enheder inden for hoteldrift, ejendomsforvaltning og byggeri.

På baggrund af Klaus’ store erfaring og kompetence inden for service- og hotelbranchen, etablerede han i 2014 virksomheden CFO-DK som blandt andet fungerer som en shared service regnskabsfunktion for en række hotelvirksomheder, som herigennem kunne opnå højt kvalificeret økonomisk håndtering og rådgivning på konkurrencedygtige vilkår. Det er denne virksomhed som fortsættes primært i TN Financial Services.

  • Fokus på dine behov

  • Professionelt

  • Nøje udregnet

  • God service

  • Stor fokus på tilfredshed